Imogon

Imogron är det ett nytt år, med nya underbara möjligheter. Kanske kommer det bli bättre, kanske sämmre, men face it man måste nå botten för att stutsa upp till toppen.
 
Det ända jag kan bestämma nu är att jag ska försöka, med allt jag har. Jag har hjälp, underbara vänner som peppar, föräldrar som söttar, ja listan kan göras lång. De personer som är på den kommer att bytas ut, komma tillbaka eller försvinna. Men min resa är ändå min. Jag men jag vill bara ha de bästa med mig på den resan. Jag hoppas jag får ett underbart år med nära och kära och att jag kommer ha kvar dem, åtminstone ett år till.
Vad mer kan man skirva? Ja, jag har en massa mål jag vill uppnå och jag hoppas att jag kan skriva ner dem här en dag. Jag vet att det i alla fall är några som läser här. So, happy new year!

Dagarna efter jul

Nu i dagarna efter jul så har jag inte gjort så mycket, man kan inte göra så mycket när man är förkyld och allt snor rinner. Men jag har varit hos familjen Kenthin och där har vi spelat spel och ätit mycket gott.
 
Idag har även min under bara kompisar varit här och tolkat efter Samba och Dolly. Det gick jättebra och hästarna skötte sig exemplariskt, med tanke på att en av mina vänner är häst rädd. Efter det gick vi in och drack glögg och fikade. Mycket trevlig och fin dag men människor man älskar! <3

Snart är det jul igen.

Snart kommer julafton och jag ska vara hemma och fira :)
 
Igår var det tomte hoppning på ridskolan och jag var med på Mystik. Hoppade 80 cm och det gick i 180 km/timmen! Det gick superfort! När vi red ner mot trean trodde jag vi skulle få en vägran men han stälde upp och hoppade. På de tre sista hindrerna så tänkte jag:
"Nu stannar han det går för fort!"
Men det gjorde han inte och vi fick en clear round rosett. Det var kul :)
Jag och Mystik från förra året.
 

Idag har dt inte hänt så mycket. Gud, jag känner att jag skriver som en tre åring... Passar till en person som har B i svenska, skryt,skryt,skryt.... Ne nu ska jag gå och göra något.
//Karin
 

F5!

Nu när man inte har någon skola att göra kan manb byta header igen ;)

Jullovet närmar sig

Idag har jag och mamma åkt till Hudik för att jag skulle till tandläkaren. Sedan shoppade vi julklappar, har köpt till 9/10 stycken. Jag har hittat på lite skoj, ska komma på julklapps rim på alla. Kanske ska lägga upp rimmen och ni ska få gissa....
 

Sitter inne ivärmen och myser

Nu har all skola tagit slut och det är bara en chill vecka kvar. Skönt!
 
Sitter inne i värmen och kolla på Pewdiepie, men ska gå ut och röra på Samba, nu när jag inte behöver ett hus för att ta mig upp i sadeln (stigbyglar, yeay!). Kanske hör av mig ikväll! Bye!

Skolan är ja...

...Skit mycket! Sista veckan innan betygsättnigen och det är hur mycket som helst som ska in. Har fixat med headern så f5 om det inte syns. Hör av mig någon gång efter denna veckan :)

Hej då Fyndig!

Pga sjukdom har min medryttar ponny Fyndig Saluut 216 fått flytta söder ut. Hej då och lycka till med alla brudar nu, ska hålla utkik efter fjording föl med e.Fyndig Saluut!
 

RSS 2.0