Jag önskar....

... att allt skulle kuna börja om. Att man kunde trycka på restart och göra om. Men det kan man inte.
Jag önskar att det inte hänt. Att allt var som det var. Alla kunde vara där dom var. Jag vet inte vad som har hänt.
Jag önskar att jag inte hade så många vänner. Eller inga vänner alls. Allt hade varit bättre då.
Jag önskar att jag kunde duga åt mina vänner. Att dom inte hade börjat utnyttja mig. Att jag kunde leva som jag ville, utan allas krav på att man ska vara perfekt och fånga dom när man faller. Att jag inte bara dög när man har två hästar, utan som en vän.
Jag önskar att jag kunde leva utan att bli dissad när man är sjuk. Bli bort glömd som ett gammal leksak och bli gömd på vinden och bara polockas fram till skryt eller stöd.
Jag önskar att jag kunnde vara mig. Att jag kunde känna mig som jag och kunna säga "jag" utan att ljuga för mig själv.
Jag önskar att alla skulle kunna sluta gnälla över saker som ändå inte kan ändras. Visst, man kan väl säga en ska en gång men när det blir uppot sju tusen så...
Jag önskar att ni som läser det här och känner igen er ska ta in det och suga på det. Känna att jag menar allvar i det jag skriver. Känna vad jag tänker och vill. För nu är jag trött! Jag orkar inge mer! Dom jag litade på svek mig, dom jag älskade försvann. Byttes ut mot någon jag alldrig träffat förut, men i samma kropp. Jag orkar inge mer nu. Jag vill inge mer nu. Men jag har några vänner kvar som går att lita på. Som jag älskar.
Jag önskar......

Höstlov! :D

Jepp, har varit sjuk typ hela veckan :S
Jag mådde inge bra. När jag var till docktorn så sa han att jag skulle vara frisk till helgen. Mår mycket bättre i dag än dom andra dagrana.

Nu har man spelat med Nisse Langren. Han är super duktig! Han hade typ varit lika sjuk som jag så vi satt och drack te :P Haha!
Gör så om ni kan :P

Mamma och jag hämtade det vi beställt från Hööks och jag provade. Men dte är typ mina julklappar :P Kul att veta vad man får :P Iaf så ska mamma prata med Gitta och se om det är något klubbmästerskap på DKRS. Kul att vara med om det finns.

Jao, ska åka till Hudik den 2/11. Det kommer bli kul Emelie kommer i dag (ett på natten :P)! Hon kanske kommer med. Aja, vet inte mer var jag ska skriva...

Mina små älsklingar <333
//Kakan

Hola

Jag har varit hor docktorn. Det gick bra och jag fick någon nässpray som är hemsk! Hu!! Iaf så sa han att jag skulle vara frisk till helgen typ. Jippe! :D

Vet int vad jag ska skriva nu då... 

Viste du att...
... att sjöstjärnor inte har någon hjärna och att alla är honor?
... att Nord Korea är klassat som det minst demokratiska landet i världen?
... att isbjörnenspäls är genomskinlig och att deras skin är svart?
(Humm..Hur stämmer det?)
... att björnar springer lika fort som hästar?
... att om man utvan allt havssalt så skulle man kunna täcka all landyta med ett 150 m tjockt lager?
... att den elektriskastolen uppfans ut av tandläkare?
(Dom är onda jag har alltid vetat det.. o.O)
... att du ändrar sovställing ca 50ggr per natt?

Hittade på visstedu.se

Okej, dagens låt.

Det gick inte att bläddra in...
//Kakan
P.s. Ny design om den inte syns F5

Jag ska till docktorn imorgon

Jag mår skit. Huvudet dundrar och det känns som om mina öron när som hälst ska ramla av. Men mamma och jag ska åka till docktorn i morgon.

Detta har jag gjort i dag:
Läst
Sovit
Ätit ( typ macka)
Kul dag va? -.-'

Jag har läst ut Percy Jackson och Monsterhavet av Rick Riordan. Den var jättebra! Jag läste ut den på en vecka ( kanske för att jag är sjuk då men men).

Mamma och jag kommer nog köpa en ridoverall med reflexer. Den ser ut så här:


Hannah och jag sitter och lyssnar på musik från Sweeney Todd. Dom är så bra!!

Kan näässtan början..

Försök säga det Toby säger.... Tungvrikare...
//Kakan

Nu känns det att man bor på landet

Jag sitter här vid datan och tittar igenom en novell som jag ska lägga ut nu (ja, Oda börja dansa) och så hörs det en smäll! Jag går ner och frågar vad som händer. Mamma säger att dom har skjutit en älg utan för huset. Jag ba: "Va?".
Numer ett det är för sent att jaga och nummer två man får inte skjuta älg nära mänskor. Vi har kommit fram till att det måste vara en skaskjuten älg. Mamma blev orolig för att det var en av hästarna, men det tror inte jag. Hundarna måste väll ha känt att det inte lukta älg iaf. Pappa kollar till dom efter som det small så nära.
Jag blev nog lite rädd för hjärtat bultar......

Nu ska jag ner och äta glass tårt :P
//Kakan

Konstig drömmar och nära en svimning


Igår när jag klev upp ur badet började allt att flimra. Jag fick ingen luft så jag vinglade till fönstret och öppnade det för att få in luft. Allt bara var typ svart och jag mådde illa. Jag satte mig på golvet. Efter ett tag släppade jag mig upp till soffan och satt där tills det slutat flimra. Jag var super rädd!

Iaf så drömde jag två konstiga drömmar. Den första:
Det var sommar och Molly och jag hade badat. Vi stod och väntade på bussen i bikini. Sedan började vi gå mot Blixt och då hade jag inget ombyte så jag sprang hem. Där ifrån såg jag att bussen släppte av Adam och Paul. Jag bad pappa hämta ombyte. Då kom Adam, som såg mer ut som Axel Darnad, och sa att jag missat bussen. Då kom jag på att jag hade byxor och tröja på mig och blev jätteledsen och vaknade.

Den andra:
Jag var i skolan på loftet och satt och pratade med Pernilla och Gallo. Då sa jag att jag skulle flyttat till Umeå. Sedan så pratade jag med Bohman och jag skulle förklara hur jag bodde. Jag skulle bo i ett rött hus i en dal gång med en massa skog runt, en bit norr om Umeå. Det hade ett stall som hade vitt tegel längst ner och röt trä över. Det var mycket mark. Alla var ledsna, till och med Bohman. Många grät, Bohman med. Så kom Tilly och vi skulle gå till mitt hus. Asså, gå till fots till Umeå. Sedan vaknade jag.

Okej, den andra drömmen började inte spåra ur förren Tilly kom men, men. Jag var ganska för virrad när jag vaknade....
Haft på hjärnan sedan igår -.-'
//Kakan

Piss ocks!!! D:

Igår när man vaknar så snurrar världen. Jag går ner och klär på mig. Det känns som om mitt öra ska sprängas och så snurrar det. Jag mådde jättedåligt! Mamma hjälpte mig till sängen och jag sov typ från åtta till elva. Sedan låg jag i sängen sn stund och läse och spelade lite ds. Mamma måste sätlla in min lektion i morgon för att Samba har tappat en sko och jag är sjuk :(
Pisssssss!!!!

Nu är jag inne på kpw och skriver här på bloggen. Jag vill inte ara sjuk!!!! :(
//Kakan


Min skola!

Detta inlägg handlar om vad jag tycker om min skola....

Tjejerna:
Tjejerna på min skola är relatift intressanta. Antingen gillar dom fotboll eller så sportar dom typ inte. Dom spelar i KIK, och tycker det är kul... Dom är prydliga och noga (ibland. Vissa busar med killarna och vissa inte....
Vi håller ihop i olika gäng tex Ellen och Agnes + Natta (ibland) och Elin, Linda och Sofia. Dom gängen har ändrats lite nu när det har börjat nya och det har slutat några.. Alla tjejer har ungefär samma humor: reta killarna! Detta håller vi på med tex på spanska när Karin (läraren som jag skriver om längre ner). Dom populäraste tjejerna är nog Olina och Ida (typ vet inte så noga :S)

Killarna:
Killarna i min klass är inte helt normala. Dom spelar även fotboll. Offta populära bland dom i 6,8,9. Om man inte spelar fotboll så är man (enligt dom) en nörd och hamnar i nörd-gänget (kan även hända om du spela fotboll). Dom populäraste killarna är nog Isak och Daniel, som är bästisar.
Killarn har nyligen kommit på att det är kul att göra smärt fulla saker *host* Tortera varan och filmar och lägger ut på Youtube.Varnig! Våldsam...

Lärarna:
Jag har olika lärare för vare ämne så alla får lite eget.

Bohman:
Namn: Thomas Bohman
Ålder: Okänt men tror det är 40+
Lärare i: So och våran klassföreståndare
Historia: Bohman kommer från norrbotten (Älvsby). Han har jobbat på skola i 15 år (eller något sånt).  Kom till Färila för..... Typ jobbet xD
Familj: Sambon Stina och en hund
Gillar: Att läsa, flyga motorflyg, smarta elever och omöjliga frågor som om man svarar rätt för man pengar.
Ogillar: Marcireklamen och klipp-och-klistra på datan
Status bland eleverna: Rolig, skulle jag tro

Karin:
Namn: Karin Brorsdotter Larsson
Ålder: o.O Eh...
Lärare i: Spanska, svenska, drama och även våran klassföreståndare för oss.
Historia: Har bott i Linköping (tror jag). Har undervisat i Stockholm (på Liidingö). Har åkt ner till Holland för att lära sig språket. Kan prata spanska, nerderländska och franska. Bor nu i Järvsö (förort till Färila).
Familj: Sambo (eller man vet inte) okänt namn och två årig dotter.
Gillar: Spanska, drama typ....
Ogillar: Stökiga elever...
Status bland eleverna: Snäll

Stina:
Namn: Stina Johansson
Ålder: 40 + som Bohman
Lärare i: Engelska och syslöjd
Historia: Kom samtidigt som Bohman (vet ej från vart). Bor i Färila.
Familj: Thomas Bohman och deras hund.
Gillar: Ut och gå i skoge med deras hund
Ogillar: Typ.... Jag vet inte... Dom som inte vet vad slöjd är bra för...
Status bland eleverna: Rolig (smittad från Bohman)

Jag orkar inte skriva fler lärare så forsättning följer....
//KAkan


Trängin och Prov!

Hejsan alla!! ;)
Igår var man på träning hos Hellström och det gick super! På slutet fick jag skritta ute, men Samba fick försig att hela jorden var farlig och ville äta upp henne! :S
Iaf så kommer det några bilder från då:
Redo för ett pass!
Lite uppvärmning
Lite trött...
Vem är sötast på jjooorrddeenn?

Idag har man i plugget. Men innan jag åkte dit så var himelen i en jätte konstig färg! Asså den var rosa men det kom moln och åkte runt så det såg super coolt ut!

Så lxom

Har prov imorgon :S
Har inge mer att säga....
//Kakan

God morgon små apor! <333

Idag har man inte gjort ett piss :P
Jag ska rida lite (typ skritt tur barbcka eller något på Smaba och liet penskonär tur på Dolly).
Nu har hästtranspoten kommit! Närvös!!
Ska be mamma ta lite bilder eller något när jag rider i morgon ^^
Hoppas det går bra

Dagens klädder:

Grön sjal(-), blåa strumpbyxor (Indiska), Svart tröja (Fifty fifyt (typ)), halvvantar (Ellos typ).


//Kakan

Hejsan hoppasan!

Nu är denna skolvecka slut!
Vi skulle skriva in svenska på datorerna i skolan. Min data funka inte. Först skrev jag fel lösen, sedan den ba "Det går inte att logga in på domänen SKOLA" (J=Jag M=Micke K=Klassen)
J:Micke! Datan funkar inte!
M:Har du kollat internet kabbeln?
J:Femtioelva gånger, jaaaa
M: Åh! Jag får psykbryt på dom här datorerna!!! Ska vi inte kasta ut dom genomm fönstret, gå ner och hoppa på dom och sedan bränna dom?
K: JAAAA!
xD

Jag vill att det ska bli söndag, men jag vill inte att det ska bli söndag, men jag vill att det ska bli söndag och ÄH!!!!
För er som inte vet så ska jag rida för Marie-Louise Hellström på söndag (en av skaparna till hastihalsingland.se/en av sevenskaeliten i Dressyr), och är lite (host) närvös :S
Men det ska nog gå bra...

Det är en foto tävling på KPW och jag vill vara med men jag vet inte villket foto jag ska välja. Rösta gärna (före lördag) på vilken bild jag ska ta:
1.
2.
3.
Rösta rösta rösta!!


//Kakan

Kortis..

Nu ska man åka och spela så det blir en kortis ;)
Jag glömde skriva att nästa del av "Flickan med tur... Snarare otur" kommer ut snart, så värt att checka in novillbloggen lite ;) :P
Har varit i skolan idag och har inte gjort så mycket...
Men,men :P
Se ya!
//Kakan

Mobil djävel... D:

Idag så var allt normalt tills jag kommer till skolan. Där börjar lite av min otur... Jag tappar mobilen i skolans fina kakelgolv. Den hakade lite och sedan så var det inge mer med det, om inte min bakrundbild var borta!! Sabbt klickade jag in på bilder och kollade vad som var fel. Jag hade inga bilder! Jag kollade in på musiken och det som jag fruktade hade hänt!! All min musika var borta!!!! Jag belv jättearg!!! Men,men jag lyckades övertala Hannah att få låtar av henne (otacksamma unge! Du fick nästan alla dina låtar av mig och vägrar ej mig en!! -.-). Men jag hade ingen plats i mitt minne så jag kollade på mineskortet. Det satt löst! Så jag satte tillbaks det och allt kom tillbaka! Jag belev überglad!
//Kakan

Tjo alla!!

Idag har man inte gjort så mycket...
Jag har varit med Oda och Molly ^^
Jag vaknade av att Snurran slickade mig på armbågen. Då var klockan kvart i nio -.-'
Aja, bara att gå upp och klä på sig. Jag åt frukost überlångsamt innan jag gick till Oda. På vägen mötte jag Maja, Molly och Charlie. Jag och Molly gick till Oda. Isis och Freija (stavning?) hade tagit in tre valpar. Jag tog en lite vit. Den döpte jag till Corn Flakes. Hon luktade honug <3
Så söt asså <333
Iaf så måste jag och Molly gå hem när Oda skulleåka hem till Umeå :(
Saknar dig redan :(<333
<333

Iaf så när Molly och jag kom hem till mig så gjorde vipizzamackor och tittade på Toothfairy. Fortfarande bra ;). Vi bestämde oss för att kolla upp lite musik i filmen. Vi surfade in på nätet och gick in på Elins blogg. Där tittade vi på filmer. Men iaf så red vi barbaka idag. Jag på Dolly och Molly på Samba. Det gick bar. Lite ovant att vara så nära marken ;)
Nu har jag inte något mer att skriva.... Odas übersöta valpar <3333
//Kakan
P.S. I morgon börjar skolan igen... Den här veckan har gått så jävla fort asså...

Nu har man kommit hem från årets Harsaläger

(jag skulle ha lagt ut det här för typ tusen årsen men iaf)Det var jätteskoj! Vi spelade en massa låtar som vi ska spela med Nisse Landgren. Vi var så  kul. Idag ska man inte på trumpet, för Lena har jobbat över. Nu ska jag ha lite blandade bilder från både min födelsedag och Harsa helgen.
Födelsedagen:
En av de första bilderna på min nya kamera.
Min über goda tårta
Mina presenter
Chips och kort från Thina, Kenneht, Isis och Frejia.
Film från Hannah som jag inte sätt xD
Hundra kr från farbror Sten
Vojlok som jag fått av Folke
Min kläning som jag fick av mamma
Reflexshabrak från Folke
Min kamera :3
Hundra kr från mormor
Världens bästa hästskötare från Oda
Den magiska stenen från Oda
Hästdårarnas Mekka från Oda
Diablo, nattens hjälte från Oda
Sweeney Todd från Oda
Necisär (svaning?) från Molly
Lila nagerlack från Molly
Läppglans muffins från Molly
Någonting frånb Molly
Harsa:


Aja, orkar inte ladda in fler bilder nu.
Baybay//Kakan

Fy faan D:

Idag har man varit ute och orgenterat i Näsberg. Det gick skitdåligt D: Jag starta först och kom i mål bland dom sista.... Det var inge kul...
Jag tror att lärana har gömt kontollerna bara för att jävlas :(
Det var inge kul alls

//Kakan

Harsalägret

Hej!
I dag har mna varit i skolan. Det var väll kul. Det ska börja en ny tjej i klassen. Hon heter typ Sara eller nåt... :P
Iaf ska jag städa (tjoho -.-') nu och sedan äta pizza och sedan paka till Harsalägret i helgen. Där för kommer jag inte upptadera på ett tag :S

Iaf så har jag inte skrivit om min födelsedag men har lixom inte haft tid xD
Så jag ska göra ett inlägg tilägnat min högtids dag. Jag har inte fått alla presenterna men, men...

Kort paklista till helgen:
Kameran
Mobilen
Ladder (till båda)
Klädder
Trumpeteten (ofc)
Bok
Liittee smink ;)

Just det ska uppdatera lite på novellbloggen också. Vet ej om det går att komentera bloggen eller något sånt nu.... Just de jag har vunnit sommarboken!! Glad!! Åkte in samma dag och hämtade mitt pris. Jag valde en bok. Det blev Silverkniven av Gull Åkerblom. Har inte läst så mycket men än så länge bra. Har bara räknat ut vem den "hemliga" manen är -.-'
//Kakan

RSS 2.0