Uppdatering utan åsikt

Hoppas många kommer att läs inlägget jag skrev, det tog en stund att skiva. Jag är så sugen på att skriva men jag har ingen fantasi eller inspiration att skriva. Håller på med världens historia, men det ligger på is. Jag har (som några vet) ahr jag en typ av skrivblogg, men den ligger nere för att jag inte har något att skriva där xD
 
Jag har som det varit den senaste veckan, jag har inte gjort så mycket eftersom jag är sjuk och så fort jag gör något blira jag sämre och typ får feber svettninger. Det blir ingen riding för mig idag pga av detta...
 

Lite hjälp på traven

 Jag brukar inte bry mig om dessa saker. Jag studerar och inser att jag inte bryr mig ett skit. Men just detta vill jag skriva om för att det är så ohyggligt dålig.

Den här filmen har fått hur många kommentarer som helst och blivet (för det mesta) risad. Men jag vågar, med en vis efter tanke, påstå att den är fake. Varför? Jo, det är den del saker som inte stämmer i den. En hel del fnitter och "Vi måste ju säga något grovt? Jag har ju redan sagt idioter.". Det stärker min teori om att det är fake.

"Väldigt tv-kåta", med de syftar ni förmodligen på att man vill ha uppmärksamhet, eller tolkar jag er fel nu? Om man nu gör en fake video och ber om att få uppmärksamhet är, man inte lite "tv-kåt" då?

 

Låt oss nu tro att detta inte är fake, utan på riktigt. Det betyder att hela videon blir mindre trovärdig. Varför? Här kommer nu mina tips till er två bakom kontot "hernik b" på Youtube, om ni vill göra era röstinspelningar bättre:

  1. Skippa fnittret. Om ni vill få sånna som jag att tänka, "jaha, nemen gud så roligt för er" och klicka vidare till nästa video/inlägg så ska ni sluta fnittra så frentiskt. Hur skulle det se ut om alla politker stod och fnittrade som små tjejer när de skulle lägga fram sina argument? Bra? Nej, skulle inte tro det..

  2. Prata inte med varan. Bestäm innan vad ni ska säga. Exemplet jag tog upp innan, är saker som jag stör mig på som in i helvete. Och om ni inte vill stå och prata med skrivna lappar om vad som ska vara med, säg det som känns rätt då, stå inte där som en idiot och försök komma på något "grovt" att säga. Tack, men nej tack.

  3. Fall inte ifrån ämnet. Håller till det ni har tagit upp. Börja inte prata om vad Nellie Berntsson har skrivit på sin blogg och vad som har hänt med hennes Instagram. Vad har det med Ponnyaktuten och göra? Åh, ingenting! You don´t say that, wow!

  4. Säg inte emot er själva. "Hon har väl inte råd men en människa... En människa med rätt kunskaper.". Lite senare "Dom tar ju med rika ungar.... Som Nellie...". Vänta var inte hon fattig nyss?

  5. Ni borde väl också nämna att mycket av det som gör att barnen blir kända är SVT;s fel. Eller det är ju barnen som bestämmer om de ska få åka till Tobbe eller inte jag fattar... Eller...?

Nu tänker jag faktiskt göra något som jag inte brukar, lyfta på hatten. Ni har några riktigt grymma argument på G här. Om ni fin putsar lite här och där, så kommer bet bli super.

 

Jag tänker inte ta upp att jag tycker ni ska ta bort den fina bilden, lägga dit era ansikten och ta bort den jobbiga ljudförvägnings grejen från era riktiga röster, jag kommer inte ta någon seriöst fören man kan stå för sig själv. Ni förklarade ju i eran andra video att ni ville vara anonyma, vilket jag respekterar.

 

Nej, jag vet vad ni tänker, "En som gillar Ponnyakuten som inte har något liv och tänker bara kåta ner sig i det!".

Men svaret är nej, jag tycker inte om Ponnyakuten så jävla mycket. Jag tycker dock inte programmet är sikt, men så bra är det väl inte? Samma problem år ut och år in. Jag håller med i mycket det ni säger om "tv-kåta ungar". Dock hatar jag det inte på samma nivå som ni påstår att ni gör. Det jag inte tycker om är hur ni lägger fram det.

 

Jag vet inte om ni kommer att läsa det här, men om ni gör det släng in en kommentar. Jag vill göra höra något från er "haggor".

God eftermiddag!

 
 
 

Hööks fail?

Jag vet inte med er men jag brukar inte ha ett hundhalsband på mig... xD

Bloppis på böcker

Nu ska det sparas pengar vilket i detta fallet betyder att det är dax att säga hejdå till mina Pollux-böcker i bokhyllan.. Intresserad är det bara att kommentera eller maila mig på:
karin.dorotea@telia.com.
 
 
Titlarna jag säljer
 
Inbundna böcker (10 kr/st):
Ödesnatt av Jenny Oldfield (serien Half Moon ranch)
Den försvunna hästen av Angela Dorsey
Spökhästen på Meadow Green av Anne Louise MacDonald
Den förtrollade ryttarstayn av Pamela Kavangh
Rodeon av Terri Farley (Serien Zanzibar)
Rädda Dimond av Sharon Siamon.
Sara och clownen som grät  av Anna Sellberg.
Farliga rykten av R.E. Toresen.
Till häst i New York av Bonnie Bryant (Stall kompisar)
 
Jessica-serien av Gill Morell:
Jessica sitter upp
Jessica rider igen 
Jessica på vinerritt 
30 kr hea serien.
 
En serie av Marina Eberhard:
Världens bästa hästskötare
Hästdårarnas Mekka 
20 kr hela serien.
 
Hästarnas ängel av Angela Dorsey:
På väg mot friheten
Kidnappad
Drömmar av silver
Drottning Sobekks förbannelse
40 kr för alla böcker i serien.
 
 
Fullblods-seriean av Joanna Campbell:

I stridens hetta 
Star måste leva!
Cindys ökenäventyr
30 kr för alla böcker i serien.
 
Diabolo-serien av Gabi Adam:

Diabolo, nattens hjälte
Diabolo och jakten på dubbelgångaren
Spring Diabolo!
Diabolo och löngnerna
Diabolo på Mercy Ranch.
50 kr för alla böcker i serien.
 
 
Hästskosviten av Lusy Daniels.

En chans för Charity
Rädda Hope!
20 kr för hela serien.
 
Pocket (5 kr/st):
Serie utan namn av Gaby Hauptmann:
Kayla siktar högt 
Kayla har is i magen
10 kr hela serien.
 
Ashleigh av Joanna Campbell:
I väntan på Stardust
Olyckan
10 kr hela serien.

Jack och spökryttaren av Eleanor Jones
 

Alla böcker för 310 kr. Eventuell frakt betalas av köparen.
 
 
 
 

Hemma idag igen

Sitter hemma och gör inte mycket, inte för jag kan göra mycket heller. Så fort jag rör mig blir jag anfådd och får hjärtklappnign, typ. Underhållande? Nej. Jag är så taggad på att rida och så kan man inte gå ner för trappen utan att det ska flimmra framför ögonen på en och man känner pulsen dunka i öronen... Varför?!
 
Mamma och jag tittade på film idag, Barnhemmet. Den var väl lagom läskig...
 
Jag ska nog skrapa ihop några fler inlägg idag, har lite att lägga upp. Har tänkt en del på vad jag ska skriva. Och lita annat.
 
 

:@

Sitter hemma i soffan och väntar på nästa feber attack. Svinkul?! Igentligen skulle man vilja sitta på ett tåg nu påväg mt Abrå för att kolla in där man kanske ska gå...
Sörjer...
mammas awesome fotoskills xD

Lagträning 26/1

Jag har just kommit hem fårn lagtäning i derssyr. Jag visste inte om jag hade en häst att rida, men jag fick ta Emm. Emm är en pigg ponny som lätt kan bli stark. Under lektionen tränade vi på LB;1.
 
Jag tycker att jag inte gjorde det bästa, jag har ridit Emm tusen gånger bättre innan. Men, vad kan jag göra åt det nu? Jag har inte ridit Emm på länge så det blev lite hipp somm happ runt programmet. Jag hoppas jag kan göra det tusen gånger bättre! Sen kan vi ju hoppas på att Samba kanske kan följa med och täna någon gång...
Inte så mycket till dressyr bild... :P
Nu ska jag kura ihop mig under mitt duntäcke och titta lite på mina kära Youtubers (hehe...) innan det är dags för ponny nummer två idag.

Jag är så seg...

Jag vet inte vad det är med mig idag, är så himla seg. Borde ut och rida men orkar inte. Kan bero på att jag somnade någon gång efter klockan 3 i natt (tror jag :P). Men nu ska man väl hitta på något. Gaska upp dig Karin!


Några få dagar kvar på jullovet

Nu är det två (?) dagar kvar på jullovet. Jag vet inte hur det känns att börja skolan igen men det är väl som det brukar vara, antar jag?
 
Samba ska få vila idag och i mogron ska vi nog ut en sväng. Jag ska inte göra så mycket, ska nog sätta mig och läsa en stund. Hästarna ska ha mat och jag bordse oxå äta. Det har inte hänt så mycket idag...
 
En sak jag kommit på mig själv att störa mig på är kuddar och örngott med olika "smarta" texter på. Jag menar, vad ska det vara bra för. Ett fint möster, fine, men text? Du ska ju ändå bara såva på den så vad spelar det för roll? Och visst, visst, det är fint för inredningen och så men ändå.
"Please smile more", tror du att någon kommer minnas det? "Ah jag ska le mer för att det stod på en kudde hemma hos Karin, vilken bra kudde!". Nja, didn´t think so?
Nej, diss, ner i soptunnan, ris, bajs och blä....

Gott nytt år!

 

RSS 2.0