Stalljour


Idag är det stalljour i Delsbo som gäller hela degen. Jag har mailt Halebop och de kommer nog att skicka ett nytt simkort snart. Mer kommer ikväll ;)

En veckakvar till lov.


Längtar till lovet!
Inte behöva bry sig om skolan, så skönt! Men lyckad som man ör sp glömmer man boken i skolan så man inte kan läsa ut den hemma under helgen och kommer förmodligen måsta göra svenskan under lovet. Suck.... Elin får läsafort så jag kan få boken :]

Som du vill Oda


Från harsa lägret för typ 2 år sedna (tänk att tiden går så fort...).
Denna vecka har varit bra. Det var friluftsdag på torsdagen och jag red på kvällen. Ridningen var inget att hurra över, men det var kul att åka slalom med tjejerna :)

Nu sitter man och försöker chatta med Amir och flummar :)

Alla blodpumpares dag!


Någon gammal blid jag hittade.
Det har hänt mycket sedans sist och jag ska nog samman fatta det hela nu.

I torsdags så hade jag rid lektion med ridskole hästen Lina. Det gick bra, kommer inte ihåg vad vi övade på men det gick bra. Jag fick lite ont i magen när jag skulle arbeta henne i galoppen så då hamnade vi i obalans men sen så.

Dagen efter (fredag) så red jag Fyndig. Han var pigg, men jag måste rida honom mer så jag får kontakt med honom. Jag blir osäker och kan inte rida honom och komma ner i sadeln. Sen så fick han syn på något och flög iväg så jag höllpå att flyga av (kände hur jag var i luften) men jag klarade mig.

Idag är det alla hjärtans dag. Vi har kollat på film i skolan och mest slappat. Igår var jag hemma hos Gallo med Elin och vi flummade sönder :P Idag så ska Oda också kanska komma och så ska vi baka. Ni får har det så bra tills nästa gång :)

Give me sometime


Idag har jag provridit Fyndig. Det gick bra och jag är supernöjd med att jag har fått chansen att rida honom. Vi började med att åka till han stall och rykta honom och så. Han är ganska liten i jämförelse med de hästarna jag har hållt på med på den senaste tiden. När vi hade skjutsat ner honom till ridhuset gick jag och bytte om medan Tova sadlade. Jag testade honom i dressyren och provhoppae honom, det gick bra för han har inte blivit hoppad på två år :P

På slutet så fick Fyndig son Isak in och han skulle träna på att bli inriden. Jag sattpå Fyndig för att jag skulle få se hur han reagerade på situationen. Fyndig fick någon form av lagg, det blev lite för mycket med allt, så han bestämde sig för att försöka gå fram och berätta vem som bestämde för den mystiska "det" som Isak är. Detta ville varken Tova eller  jag, så han böjade ställa sig på bakbenen och dansa runt lite. Men jag fick honom att lugna ner sig efter en stund. Det var nog mamma som bev mest rädd.

Efter det så hjälpte jag Gitta att trava med Iask för första gången, först med grimskaft och sedan utan så jagbara sprang med. Isak fattadde inte förstmen sen klickade det och han fick en superhög fart. Så sött när man såg på ponnyn"Jagha, skulle vi trava!" :3

Det var min dag. Hur har er varit?

Tagga!!!


Det är svin kallt ute och jag är över peppad för man ska rida... Hum, mår jag bra? Svar: Nej.

It sucks...


En liten valp från i sommras :3

Jag är sjuk och det suger!! Jag vaknade i 1-2 tiden på natten utav att jag kokade av frber. Jag vissye inte var jag skulle ta vägen så jag bara låg där och försökte andas. Dock har jag blivit bättre under dagen, men mina hostattacker är inget att hurra över... Sitter och tittar på tv, men funderar på att stänga av tv;n och typ gå och lyssna på mina ljudböcker jag har lånat.

Nu måste jag bli tillräkligt frisk för att rida imorgon, men jag tror jag ska göra det iaf. Det är ju ett hyrt ridhus som väntar och det ska bli kul.

Det enda som det här inlägget behöver nu är lite musik eller vad säger ni?

RSS 2.0