Deign fixning

Om jag inte blir nöjd kan jag tjura ihop och då kommer det se ut som *** här. Men ni får stå ut ;)

Citat


Höstlov var det

Här har det snöat minst en decimeter idag. Kul? Och hästarna hade inget täcke på dig så de var blöta. Ingen ridning idag (vill inte riskera halka eller skavsår).
Är det mycket snö hos er?

Inga blogg idéer

Några tips?

Är hos käftis

Undra om der händer förändringar eller om det är samma gamla. Mamma mockar idag älskar dig!
 

Jag hatar tränignsvärk

Varför? Jo, min träningsstatus är på -100. Eller  Lite om man räknar ridningen. I torsdags så red jag Oscar på ridskolan. Han var jättefin och jag fick honom att arbeta ordentligt. Det kändes skönt eftersom jag inte ridit på länge.
 
Jag har inte ridit Fyndig i helgen eftersom jag har firat min syster som fyllt 17 år. Grattis till henne :)
 
När jag vaknade i morse var det snö ute. Kul, tänkte jag. Jag kan säga så här att jag har kommit fram till att Samba skulle passa utmärkt i höstfärger. Jag var ute och lunkade med Samba i höstvädret. Gav henne inga krav på att hon skulle jobba som en duktig häst, men det gjorde hon. Jag vill att min kamera ska funka, vill fota.
 
Oda: Det är ingen serie det är en livsstil, det borde  det veta... + att jag tittar inte på tv.

5 saker ni inte visste om mig

- Jag längtar till gymnasiet men vill inte välja.
 
- Jag kan rövarspråket ( cocoololtot vova?)
 
- Jag tycker inte om Solsidan eller andra tv-serier överhuvudtaget.
 
- Jag kan sitta och störa sönder mig på saker.
 
- När jag väl tänkt igenom olika saker så har jag släppt det.
 

Uffe- träning 6/10

Jag red för Ulf Johansson (utbildad A-tränare i fälttävlan). Det gick helt okej idag. Fyndig var glad att få komma ut och var väldigt på tårna, så vi gjorde såna här:
Och någon sån här:
Vi hoppade en svängd stuts och vi tog den i galopp. Fyndig bockade mitt över den sista stutsen och körde ner huvudet så jag hade inte en chans. Pang så låg jag på baken. Har hanska ont i rygg och lår/rumpa. Haha, tur att han blev nog lite fövånad.
"Va skulle vi inte visa upp mig så jag kan få tjejer?".
Dumma pojken.
Annars så arbetade han och jag på bra. Jag visade nog lite dåligt vad vi skulle göra och vart vi skulle, kan vara för att jag var supertrött (måste sova ut innan träningarna).
 
Men många hästar var på tårna i dag, tex min ridlärare Emmas häst fick ett ryck på uppvärmingen (hon red efter mig). Aja, vi får helt klart godkänt på dagens lektion. Fyndig får många + poäng för att han är så lugn för att var ahingst. Ingen skulle kunna gissa det. Har fått förvånade blickar båda gångerna när Uffe har sagt det.
"Jaha, han är ju supersnäll!".
Jepp, det är jag och min grabb det ;)

En historia


Lycka när datorn kronglar och inlägget inte publiceras -.-'
 
Denna bild  påminner om en san historia jag har hört. Detta har jag hört från en mun från en annan så jag kan ju inte detaljer direkt. Men här kommer den verisonen jag hört.
 

Det var en man, i mina delar av landet, som hade byggt ett stall för sina hästar, ardennrar tror jag att det var. Han hade gjort ett satt som var designat för han favorit ras. En myndighet (vet inte vilken och vågar inte gissa) kom och skulle kolla bygget när det var klart. När de var klara så kom de med beskedet att stallet var 1 cm för lågt och måste byggas om. 1 ynka cm i taket. Mannen var ju inte glad om man ska uttrycka det på det sättet. När myndigheten åkt så rev mannen ut hela stallinredningen och målade stallet vitt. Efter han gjort detta ringde han till myndigheten och sa att han fixat stallet och det var bara att komma och kontrollera. Myndigheten kom och kollade och sa att allt stod helt rätt till nu. Han som inte ändrat en minsta cm, i hela stallet! Mannen bad förstos om skriftligt på vad han gjort och han fick det. Sedan berättade han vad han egentligen gjort, då försvann myndigheten illa kvickt.

 

Detta hände för ett tag sedan men det väcker några tankar, i alla fall för mig, om vad som gäller. För mig så borde det inte spela någon roll med 1 cm eller om stallet är vitt eller inte. Jag vet inte häller om det var samma personer som kom och mätte om eller om den personen som sa att han gjort fel var ett rövhål, det vet jag inte. Men frågan är:

Är ett stall mindre värt för att det inte är vit målat?

 
 
 

Tankar på detta?

Bildkälla: google
Har en san historia om dett som kommer när jag är tillbaka från stallet.
 

RSS 2.0