1993-2013

Tack för den här tiden. Hoppas att vi ses igen. Älskar dig för alltid.
Har det så bra på det evigt gröna ängarna och i mitt hjärta.

Då har man någonstans att bo.

Mamma, pappa och jag åkte upp till Sundsvall och titta på 7(?) olika lägenheter/inneboenden. Men tillslut hittade vi den bästa lägenheten. En liten etta, så det bara att rulla ner med cyckeln till skolan! Great!
 

Hur kan bloggare uppdatera så mycket?

Hello!
Själv sitter man här och gör... Ingenting. Det blåser lite ute men solenskiner.
Kommer nog inte uppdatera så mycket i sommar, kanske bara inlägg som det under det här. Återkommer till hösten och gymnasiet!

Tillåt mig att skratta!

Jag vet inte hur många av er som inte vet det här, men ridsporten är ingen idrott och bör därför inte få något bidrag. Det är ingen idrott för att det inte krävs någon fysisk insatts. Bravo Micke då får en klapp.
 
Det märks att denna fina och duktiga SD-politiker har så bra koll på hur man rider. Har du någon gång jagat efter en häst i hagen? Nej. Har du någon gång mockat tio boxar? Nej. Har du någon gång ridit ett hårt dressyr pass? Nej. Har du någon gång suttit på en bockande häst och hållt fast dig för glatta livet? Nej. Har du äns suttit på en häst? Mindre troligt!
 
Jag har en mindre åsikt om att om du inte har en aning om vad man gör i ett stall och under att ridpass, så ska du inte säga någonting. Ska jag kritisera en boul spelare bara för att jag inte vet hur mycket hen tränar? Nej. Gör jag det. Nej!
 
Herr. Micke, du får jättegärna komma och vara med på en stalljour. Du är välkommen att följa med mig. Det du ser på tävlingsbanorna är en pytteliten del av vad som pågår. Det är som att dömma hela fotbolls sporten på bara mmatcher. Det är lätt att då glömma hur mycket tid spelarna lägger ner på att de ska få spela matchen. Alla timmar vi ryttare lägger ner i stallet... Det ska vi inte prata om! Så du får gärna hänga med på en stalljour. Jag vet att ni vill komma bort från ridstövlarna, men ni kanske inte ska göra det på det här sättet...
 
Så Micke, kan verkligen en halv miljon  svenskar ha fel? Ja, halv miljon är fler än de fingrar du har uppkört i din röv. Verkligen? Bara för att de flesta är kvinnor?
 
För om det här bara är en pik mot att det är en kvinnodominerad sport, då kommer vi in på en helt annan debatt. Eller är det här bara mot araberna?
 
Sen om ni nu vill ha fler kvinnor som ska rösta på erat fiiiinnna parti kanske ni inte ska attackera den mest kvinnodominerade sporten. Way to go SD!
 

 
 
 
SD, du har bråkat med fel typ av människor...
 
 
 
 
 

RSS 2.0