Mot grönan, birka och kusinerna :D

Nu ska vi åka till kusinerna i Enköping. Snabbis.... Vi ska åka till Stockholm och gå på grönan :D Jag ska åka alla molly vill jag ska åka.

Och där är det över :D

Början av detta inlägg är emnat för Thina och Kenneth (Oda, få dom och läs detta om det går :D):

Tack för de tre underbara dagarna jag har fått uppleva. Dom har varit roande. Jag trodde att det skulle vara en massa "uråldriaga" gubbar och gummor och bara pratade om "den gammla goda tiden", och att barnen skulle bara synas men inte höras. Men det var något helt annat jag fick uppleva. Alla pratade med alla och var trevliga. Vuxna umgicks med barn och barn med vuxna. Ibland fick nog dom vuxna uppleva att vara barn igen, och få reda på hur underbart det är igentilgen. Musik, sång och glädje delades mellan alla gäster. Själva bröllopet var ett sånt bröllopp som alla barn drömmer om att man ska ha. Alla nära och kära har samlas för att titta på just ER och ge er all den upp merksamhet som man förkänar. Thina, din kläning var underbar (mycket finare än kronprinssesans, tycker jag). Kenneth, du var lika lugn, som vanligt. Ni har gjort så jag har fått ett minne att bära med mig hela mitt liv, utan att jag ska ångra att jag gått på det. Ett minst lika fint brölopp vill jag ha när jag blir stor. Och ni har lyckats att bevisa det. Det behövs inte att vara rik för att vara lycklig (även om ett tre dagars brölopp kostar en del). Jag önskar er all lycka som finns och att ni ska vara lyckliga resten av era liv, som ni kommer att leva tillsamnans. För ni kommer att älska varandra i nöd och lust till döden skiljer er åt ;) <3.

Nu så ängnar jag detta inlägg åt andra saker. Jag har kommit hem och fått reda på att vi INTE har något sminkbortagnings medel D:
Jag kommer att se ut som ett lik i morgon. Inte kul......
Jag ska nog hoppa in i durschen och ta bort mitt platta hår och bli mig själv igen ;).
Emelie: Du önskade ju en bild på kläningen och hur jag såg ut. Så här kommer det:

Ser redan ut som ett lik XD
Några låtar:
Sorry att jag gika den här
Håll med att det skulle vara kul om gospel kom och sjöng den här :P
//Kakan

The big day with a big W!!!

Nu är det dags!! Änyligen ska dom två turturduvorna Thina och Kenneth gifta sig. Igår hade vi en grill fest för alla gäster men nu ska bröllopet stånda!!! Jag har blivit sminkad och fixad hos Oda. Isis blev pisst för något och låste in sig på toan och vill inte komma ut (och stackars My måste gå på toa). Jag har fått höra på deras **** som dom ska spela för det lyckliga paret ;) :D
***** är så dom :D
En liten låt:

//Kakan

Hehe....

Jag blev väckt av mamma klockan kvart över sex!!! :P
Jag, Oda och Norea (?) red. Samba ville inte gloppera, så jag fick en ridtur jag med :P
Sedan var jag med Molly. Det började rengna.... Och sadlarna som ligger ute i rengnet!!! Fan!!!
Aja, för smörja......
Kådde Molly i sänka bulle. :P
Hehe, i alla fall bilder på grejerna jag shoppade igår:
Converseskrivblock
Inte en bra bild men jag ville ha med mönstret....
Min nyaste låt till mobilen:

Fick från Oda :D
Dagens låt:
Årkar inte hitta på någon annan :P
//Kakan

Shoppat!!!!

Äntligen!!!!!!!!
Men jag hadxe typ inga pengar men i alla fall :P
Jag ska lägga ut bilder sen..... Årkar inte nu........
Dagens låt:

//Kakan

Hiss å diss

Nu sitter jag och gör lite olika hiss o diss skyltar....
Ni får röta vilken jag ska ha. Jag kan göra specieal gjorde för er om ni vill men då får ni länka med bilder och vad det ska stå m.m. Jag tar inget betelt :P I alla fall har jag lite olika teman. Här kommer dom:

Tema 1 (Skulduggery Pleasant):


Tema 2 (Sagan om ringen):

( Det är Sauron)
Tema 3 (Twilight):Kom hjärna med förslag om ni kommer på någon med :P (eller hittar en bra bild på Harry Potter).
//Kakan

Videobomb!!

Lite videor som är värde att lyssna/titta på:
För alla häst älskare!!!! Låten är bra....
Du förstår....
Favorit i repris Lol XD Bad boys...
//Kakan


Ny novell!! :D

Okej, jag känner mig elak för jag inte lagt ut en på typ 1000 år men i alla fall.
Den är inte klar och jag har inte bearbat den och den kan vara förvirrande. I alla fall ska jag lägga ut en liten del av den. Hoppas ni gillar den :D
//Kakan

Kanevall!!!!

Det vár jättekul!!!!
Jag och Molly var med Emelie och sen kom Galloon. Dom var jättepåhittiga. Ett ekepars var med HollYGwood furar. Det var utklädda karlar som dansade runt en gran och så hade dom "Barbeparty". Det var så jävla att jag kommer att dö. Sedan följde Galloon med mig och Molly hem. Vi cycklade till Breasen. Men det började rengan så vi var blöta när vi kom fram :P
Sedan hittade jag en klänypa och en tia. Det var najz :D Det började rengna så då cycklade vi hem. Vi hittade på ett nytt handslag. Vi satt och svarade fel på frågorna på Geni... Det var jätteskoj. "Vad heter staden som muslimerna vandrar till? Adolf Hitler!" Mihihihi :P
//Kakan

Kanevall!!!!

Nu ska Molly och jag på en kaneval i Fala!!
Det ska bli kul :D
Vi kanske ska vara med Emelie (http://emeliiieboren.blogspot.com/), om hon vill förstås. Annars så blier det inte det.
Morden i Ed har inte kommit ut än!!!!!!! Det kar gått nästan tre dyngn!!!!!!! J*vla Youtube!!!!!!!!!!!!!!
//Kakan

Sägensafari!

Äch, nu skiter vi i ridlägret och jag ska berätta vad som hände igår! Mamma skulle ta pappa och mig till en "förestälning". Den skulle börja 11 på natten. Det var inget för handikappade, barn under 12 och över 300 och inget för lättskrämda. Mitt förslag var Ladys night men det var fel, konstigt nog :P
Men vi skulle åka två timmar till Knupbodarna och gå på sägensafari. Det kom några pigor och löste ut biljetter. Dom sa några viktiga regler. Det var tre stycken och dom lyder så här:
  1. Fäbovakten kommer och hämta er. Vi vet inte om han kommer och gå med er eller någon annan eller om ni får gå själva.
  2. Om någon säger åt er sprig, så spring. Samma sak om dom säger stanna.
  3. Håll ihop gruppen!
Sen så kom vakten och vi fick träffa husmor. Hon berätta tre historier om föbon. Vakten kalla henne för spinrock, men historierna gick typ så här:

Historia 1:
Det var en ficka här förra sommarn som gick in i skogen och försvann. Förmodligen bergtagen av något troll.

Historia 2:
Det var en flicka som jobbade här på fäboden. När dom skulle gå hem till byn på hösten, så hade deras bästa ko försvunnit. Flickan trodde att kon hde gått in i skogen för att äta svamp, som kor gör på hösten. Flickan gick för att hitta kon. Då kom ett troll och bergtog henne. Han stängde in henne i sitt berg i sju långa år. Men vid vage midsommarnatt tar han ut henne så hon får lufta sig, för troll gillar saker som glänser. Flickan hade lärt sig att troll gillar när man sjunger för dom, så hon sjöng en vaggvisa. Trollet sonmade. Då solen gick upp fick trollet en solstråle i pannan och blev till sten. Flickan tängte smita men hon kom inte långt, för trollet hade kedjat fast henne i sin fot. Så där dog flickan. Bredvid trollet. Nu finns bara trollstenen kvar och en vaker lilja som fär flickan.

Historia 3:
Knupbodarna är hemsökta av ett spöke. Det var en duktig piga och hon hade en fästman. Men bonden som var där ville inte att dom skulle gifta sig, för då skulle han förlor bra arbetskrafft. Så han sa något till fästmanen, och han försvann. Pigan blev galen av sorg, och en dag hängde hon sig en en lada. Sedan des har hon kulat efter sin fästman.

Aja, sen så fick vi gå med vakten ochh vi skulle följa efter en galen man som hete Smed-per. Han är galen, sur, ful i mun och hatar allt som har med den morderna tiden att göra. Vi skulle gå och kolla på tollstenen. Vi fick se stenen men på köpet blev det en massa skrik och springade. Vi såg en gast, vi såg även spöket (i historia 3), vi fick se älvor och vi fick träffa Smed-pers bror. Vi blev jagade av en varulv, troll och vittror. Vi såg en jätte och fick höra helt otroliga historior om alla "saker" i skogen.  Det var en adrelanin pumpad, trött Karin som åkte hom. Mitt ben hade somnat i bilen så när vi kom hem så fick pappa hjälp mig in. Vi kom hem 2 på natten!!

I dag har jag tagit hand om hästarna och så ska jag nog ta en snabbis. I morgon ska man uppträda med dellen knights (http://delleknights.zoomin.se/) igen. Suck!
Så himla duktiga hästar!!  Jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg den här filmen!!
//Kakan

Nu så....

Nu så ska man inte åka någon annastans på hela sommaren (i alla fall vad jag vet :P)!!
Bara rida, rida, va med vänner, rida, läsa, sova.......
Min webbcam laka så bilder någon annan dag :(
Nu ska jag skriva om mitt äventyr :P

Dag 1:
Vi anlände kl 14. Då fick vi instalera oss i det mysiga huset vi bodde i. Föräldrarna fick fika och vi såg en mini hund!!! En miniatyr Ronja!! Sååå sööt!! Sen fick föräldrarna åka hem. Vi fick en genom gång hur man ryktade m.m. Bra att friska upp minnet :D. Vi fick mat och sen fick i vi reda på vilka hästar vi skulle få. Jag fick Holly (världens hyper sötatste connemara häst). Vi hade en kort "lära känna lektion". Sedan gick vi och badade. Vi badade i älven. Där räddade jag en hund. Det var en liten cocker spaniel som inte åkade simma mot strömmen. Jag simmade och hämtade den. Sedan gick en grupp babblande barn hem. En halvan gick den långa vägen medan jag och Russin Johanna gick över stenegården. Det var en massa folk och dom stirrade när vi kom och gick blöta med bikini. Pinsamt! Men vi kom först i alla fall om inte det var något på vägen. Mitt på vägen ,i närheten av ryttargården, satt en liten mus. Jag lyffte upp den och satte den i diket. Sen åt vi kvällsfika och gick och la oss JÄTTESENT!!
Dag 2:
Den här dagen skulle vi hoppa. Vi gick upp åt frukost och mockade. Sedan byggde vi hoppbanan. Vi sadlade och tränsade och så red vi. Kommer inte i håg vilken gren men vi hoppade :D :P. Efter så gick vi och badade. Men innan svängde vi in på Järvsöfax museumet (man är ju hästnördar hela bunten :P). Efter så gick vi till badet. Då kom Pernillas dotter Sarah och en kille som heter Joel, men vi kallar honom för spöket. Vi hade ett krig mot honom och vi skulle putta ner honom från bryggan men det gick ine bra :P
Vi red ut på nästa pass. Holly var pigg och ville springa fortfort eller äta. Suck -.-
Vi ville åka till Ica sen men det fick vi inte.  Vi var på stuttsmattan och hade nördbrottning. Det var skoj! Jag och Snutten/ Pervo musse/micke bråkade och vi skulle slåss. Jag van :P Efter så lekte vi rid skola. Elsa började larva sig och då blev jag arg och gick och la mig tidigt.
Dag 3:
Jag blev sen på morgonen. Vi fick en teori i western. Vi fick rida western och fick ett fint märke i reninig. Vi fick även rida Trial. Sen var det lunch. Då latade jag mig längeeee.... :P Efter var det barbacka ridning. Då skulle vi kasta bollar. Jag och micke vann men alla sa att vi fuskade men det gjorde vi inte!!!
Vi skulle leka ridskola igen. Vi plokade fram hinder och gick och fikade. Men sen var det JAG som fick ploka undan allt, medan dom andra mockade. Dom hade stängt in Hugo i en box. Jag släppte ut honom. Efter det gick jag och la mig, som jag ska göra nu :P.

Jag skriver mer i morgon.
Video:


jävla kul:P
//Kakan

Hemma!!!!

Nu ska jag vara hemma i typ en och en halv dag, sen ska man på ridläger XD
I alla fall var det jätttteeeeskoj på Slöjd i Skogen :D
Det var några tjejer från NY och dom kunde inte svenska så jag har tränat på engelska XD :P
Det gick väll rätt bra att komunisera :P
En liten tidningsartikel:
http://www.dalademokraten.se/sida/id/126453/
Tro inte på allt för dom har skrivit feeeel!!!!
(Om inte länken funkar gå in på www.dalademokraten.se. Sen in på nyheter och Rättvik och sen "Slöjdvecka i Finnbacka, det är lite svåt att hitta men det är ångt ner så leta liitte)

I morgon ska jag ut och rida med Thina :(
Jag hoppas att jag inte dör så mycket.......
Men sen kanske jag ska shoppa med Molly :D
Men jag har inga pengar en i alla fall..... :P
Aja....
Dagens låt://Kakan

RSS 2.0