God natt alla


Hoppar lite osynldiga hiner oxå ;)
Efter en hel dag i Sundvall, full av lasergame och go'kart, så ska man dra sig till sängen.

Kanske dags att blogga lite, eller?


Jag och Casper från förra sommaren.

Det har inte hänt så mycket i mitt liv, men lagom mycket för att jag inte ska hinna blogga. Jag har varit med mina bästa kompisar och dansat Just dance 3 (där jag klåde de stort!) busat och en massa saker. Nu kommer en lång helg så det ska bli kul. Imorgon ska jag åka med Elin och gänget till Sundsvall och köra go-kart och spela lasergame. Det ska bli skitkul! Jag har åkt på till Uppsala med komfan så det kommer väl bilder på de oxå ;)

Pay´n´jump 9/4


Det är min och Fyndigs första banhoppning. Vi kom till tävlingsbana och då bestämde jag mig för att rida fram i ridhuset och hoppa fram på banan, för att det skulle bli lugnas så. Han tog det lugnt, arbetade på en volt och lät honom inte sticka. Väl ute på banan för att hoppa fram så stack han med mig och bockade som tusan. Jag höll på att ramla av flera gånger. Jag hoppade två klasser, 60 & 70. På 60 blev det två vägringar och 4 fel och på 70 felfritt. Skitbra, med tanke på omständigheterna! :D

Pratstund innan det är dags för fram ridning.


60 cm tredje hindret

70 cm sista hindret.

Glad Påsk!


Suddig :D

Under lunchen med släkten:
Pappa: När ska Karin till tandläkaren?
Mamma: Vet inte har tiden i plånboken ute i bilen. Kan du hämta den Karin?
*Jag gå iväg*
Mamma:Ta skoran med dig runt så blir det inte så skitit inne.
Karin: Men... Du är ju inne....

Kåken med alla tjejor!


Favorit i repris ;)
Nu sitter man på Kåken med alla tjejer i klassen. Det är avslutning på tjejgruppen vi har haft i skolan. Några tittar på film, andra spela call of dutiy (?), Elin målar ägg och jag bloggar. Supertrevligt hör ni ;)

Jag och mina bästisar ska kanske starta en gegen blogg, jag vet inte vad vi ska heta än, men de får bli som det blir. Jag ska försöka uppdatera här mer och samtidigt också. Hoppas ni har det bra tills jag skriver igen ;)

RSS 2.0