My heart belongs to....


Har den äkta fjording atityden och is awsome :3


Jag är missförståd...

bild från :
http://weheartit.com/

Jag mår inte topp idag... Ska ut och rida/tänka lite nu... Jag tror Hannah har kommit hem med Linn, men får se. Någon som vill va medd mig på höstlovet?

Som en fågel efter ljusnande dagar


Imorgon ger man sig av till Enköping :D Men innan jag åker dit så ska jag äta, rida, göra matte och skriva lite :)

Memorietime:

Don't play with the fire, please...

Måste skriva av mig lite.... Jag är så himmla jävla förbannad på vissa personer/saker! Jag fattar inte hur någon kan gå omkring och försöka bestämma över andra! Tro att de är små fucking änglar och alltid har rätt1 När jag möter en sådan person mår jag så illa att jag kan spy? Vad ger dig rätt att trycka ner andra? Vad ger rätten att vara dryg mot någon, bara för att h*n dumpade din kompis? Och vadfan gör det dig något att man forskar om samma sak på skolan? Vad säger att du är bättre, för att du "råkar" ha ett märke på dina jävla ridbyxor som kostar lite väl mycket? Är det okej att hacka på någon som är bättre än dig på någonting för att du är så himla avundsjuk? Vad fan står de? I en lagbok eller? Jag är så arg att jag kanppt kan skriva det här! Nu brinner det i mig och jag är sååååååå fuuuuckinnnggg förbannad! Gud jag vill slå in näsan på alla som har gjort detta! Alla där ute som vet med sig att de har sagt något sjukt taskigt till någon tycker jag ska gå och säga förlåt... Allvarligt!

Bad temper Blue


Thats how I feel right now....

Work it, make it, do it, mix it, harder, better, faster, stronger.Har varit hemma en hel vecka för feber och trötthet, så mamma och jag åkte in till docktor idag. Mina blodvärden var för bra för lunginflamation, så det måsta vara något annat. Läkaren misstänkte en lång varig halskatar (låter inte kul). Mamma var nöjd med min sänka, 154. Det är tydligen högt för en kvinna (mamma hade 140 när hon var med mig på bb och det var jättehögt för kvinnor :P). Får se om jag kan gå till skolan imorgon.

Något jag har tänkt på är hur mycket jag hatar att snacka skit. Jag har själv gjort de men jag hatar det iaf. Jag kommer sluta med det nu. Det finns visa som inte fattar att det inte är okej (jag tänker på en viss person som jag inte tänker skriva på bloggen). Men jag fattar inte hur h*n är så trö i huvudet att h*n inte fattar att det inte är okej. Grrr, blir så arg på sånna som den personen!

Tack och hej från mig. Btw, ville bara nämna att jag har gjort en ny bakgrund. Vet ej om jag är nöjd ;)

Borde kanske skriva lite oxå :P


Är sjuk med ont i halsen och feber... Kul!?
Ingen ridning igår och idag, vilken är tråkigt. Har inte mycket att berätta. Har haft kul i helgen. Jag har inget att berätta!

Jag är med och tävlar! (Igen)Länkus härus!

Snälla mamma och pappa?Snääällllaaa???

Skeppet slglar över böljan blå


Har varit sjuk idag. Ska fixa med desigenen, så höres later :)

Jag är med och tävlar!Liten länk oxå :)

Jag har smsat pappa att ta upp Wiskyn - Pernilla (nästan)


Min favvorit bild.

Skolan skoj. Ridningen race. Hannah imorgon. Oda imorgon. Låtverkstan på lördag. Inge mer att berätta typ.

Så jag blir klar med listan:

Min hästar nu och då:
Vi börjar med Dolly:

Jag fick Dolly när jag var 8, så jag kommer inte ihåg mycket. Mamma köpte henne för att hon skulle ha en bra ponny till sig och mig. Dollys då varnade ägare sa att tjejer i min ålder inte skulle klara av henne och det var därför hon såldes. Mycket riktigt så klarade jag inte av hanne, hon var superstark och jag vågade knappt trava henne. Sedan kom mamma på att hon inte kunde äta havre, så vi slutade ge hennne de och visps så hade vi en super fjording. Dock är hennes kärlek till mat omåtlig. Favoriten är då maskrosor.

Idag är hon en pigg penisoner som lever på livets goda stunder, som krafftfodret. Hon har blivit lite stelare och orkar inte hoppa mer, men det finns andra roliga saker man kan göra.

Samba:

En liten fluffig bly ponny som tittade fram i boxen i Delsbo. Jag var fast. När jag prov red henne så gick hon bra, fast på ett bett som heter duga. När vi fick hem min skatt så var hon totalt otroligt sur på mina skänklar. Gick och sparkade helatiden när jag använde dom. Det visade sig senare att jag hade dom för högt och det tycker hon inte om.

Nu kan jag rida henne som en vanlig häst, på tre-delat bett och med skänklar. Ska starta dressyr i vår.

*En A,B,C,D ponny och en stor häst jag skulle vilja ha om jag fick välja en av varje.

A-ponny:
Världens bästa Rambo säljes!
Världens bästa Rambo säljes!. Hästar säljes
Typ: A -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2000
Namn: Rambo
Vit shetlandsponny, perfekt första ponny!

Min dotters första ponny är till salu, han är lätt att hantera för barnen, jag och min man har alltid varit trygga när barnen hämtat, ridit och hanterat honom själva! Vår dotter har nu vid 9 års ålder vuxit ur honom, och vi vill att han ska komma till ett nytt kärleksfullt hem. Vi vill att din dotter eller son inte är helt nybörjare då Rambo inte vill att man drar i tyglarna. Rambo är regelbundet riden under de 3 år vi ägt honom. Vår dotter har hoppat enstaka hinder på 60-70 cm. Trygg och orädd vid uteritt. Hittar inte på några dumheter. Går på lösdrift och det trivs han bäst med, äter hösilage med god aptit. Har inte haft fång eller varit sjuk i vår ägo. En ponny med de snällaste ögon du kan tänka dig!

Säljes med ny raspade tänder och ny verkad. Sadel, fint träns, schabrak, regntäcke, fleesetäcke. Munkorg.

Pris 11.000Pris 11 000 kr

B-ponny:
Fin ponny säljes/lämnas ut på foder
Fin ponny säljes/lämnas ut på foder. Hästar säljes
Fin ponny säljes/lämnas ut på foder. Hästar säljes
Fin ponny säljes/lämnas ut på foder. Hästar säljes
Fin ponny säljes/lämnas ut på foder. Hästar säljes
Typ: B -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 1992
Namn: Kosack
Kosack är en fin ponny på 126cm. Är fin i all hantering som lasta,sko och klippa. Säljes endast pga att jag växt ur honom. Han är fin både på banan och ute i skogen, både med sällskap och utan. En underbar ponny som man kan ha jättekul med!

Kan tänkas lämnas ut på foder.
Bör ses och provas! Tveka inte att ringa eller mejla för mer information.Pris 9 000 kr

C-ponny:
C-ponny valack född -95
C-ponny valack född -95. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 1995
Mysig liten kille. född -95 ca 139cm. welsh korsning. e. Axi RW70 u. Donna. Hoppar bra och gärna. Går i form och flyttar undan för skänklarna. Trafiksäker. Snäll och trevlig i all hantering. Säljs endast pga att ägaren inte har möjlighet att ha honom kvar. En helgo häst! Utrustning ingår. Nyare wintec dressyrsadel, träns och täcken. Ring eller maila för mer info.Pris 15 000 kr

D-ponny: (Har ju de två bästa i världen :P)
Perfekt Läromästare
Perfekt Läromästare. Hästar säljes
Perfekt Läromästare. Hästar säljes
Perfekt Läromästare. Hästar säljes
Typ: D -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 1998
Fx, val, f-98, 146,5 cm, welshponny. En välriden och trevlig ponny med bra steg. Tävlad LA dressyr och 80-90 cm hoppning. Snäll i all hantering, rida ut på, klippa, lasta och sko. En perfekt första ponny och läromästare som har mycket att ge. Film på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=PUbXa9y70Ok
Välkomna att ringa 0707-702388Pris 25 000 kr
Storhäst:
Flott häst!
Flott häst!. Hästar säljes
Flott häst!. Hästar säljes
Flott häst!. Hästar säljes
Typ: Stora hästar -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2005
Mycket vacker häst (omnämns ofta som flott både av dressyrdomare och andra) med bra gångarter och kapacitet! Ca 172cm, e. Mantovani (en egen uppfödd hingst som gått 150 hoppning) ue. Gimpel. Han har gått 120 hoppning, superbussig att hoppa med. Startat tom lätt fälttävlan, varav han blivit placerad 2 av 3 gånger. I terrängen har han en bra inställning, orädd och med bra vägvinnande galopp. Endast tränad en gång på terrängbana innan tävling.

Det här är en häst som passar till alla grenar och med rätt ryttare kan gå hur långt som helst oavsett vilken gren man väljer. Samt likaväl passar en ryttare som vill ha en trygg kompis, en ung läromästare.

Snäll i all hantering. Skade- och olatsfri. Säljes av uppfödaren.Pris 140 000 kr

What ever?


Min skola är så fett normal. Lärare som kallar bar för sopa och bitch, dansar balett i klassrummet och är roliga. De bästa hästarna i världen. Bästa fredags sången på datan. Vad har gått fel idag?

Svar på tal!

Ewe (hummelseve@live.se) om The lady is a tramp:
vilken häftig header! :D
Har du gjort den? Hur? ;)


Svar:
Nej jag har inte gjort headern. Ja vill faktiskt byta nu :P

The lady is a tramp


Ganska lycka orienterin idag, då. Har inte så mycket att berätta :) Kommer mer imorgon, då de e fredags mys ;)

Lite snabbt innan jag ska till sålanNej, ni läser inte fel, jag ska till skolan kl. 18.00 ikväll. Jag ska nämligen hålla i ett föräldrar möte om klassresan vi kommer att göra i nian. Ska skriva vad vi ska ha som punkter då då. Ska äta och mocka först. Kommer till skolan imorgon. Btw, bara jag som sätt den nya "Gangsterponnyn"? Hästdissaren heter den nya bloggen och jag stör mig på den som fan! Kommer ett inlägg om detta soon :)

*Min första ridlekton


Oj, jag vet inte när den var.... Jag började rid när jag var sju så det var ett tag sen xD Jag kommer ihåg att vi åkte dit dagen innan så det inte skulle bli så nervöst. Jag minns inte vilken häst jag hade... Ja, minne man har då :P

RSS 2.0