18/3 Fem saker

 1. Det första jag gjorde när jag kom var att plocka ur diskamaskinen och ploka i dem.
 2. Jag har pratat med min fröken om engelskan.
 3. Jag har plockat ur gympa väskan på en gång (och inte kvällen innan jag ska ha den igen xD)
 4. Trots kall blåsten har jag varit ute och skrittat en sväng, konditions täning fuck yeay!
 5. Jag jobbade skatiskt på SO lektionen.

Fem saker...

 1.  Jag har plockat ihop och hjälpt mamma med tvätten.
 2. Jag har mockat och ridit min ponny.
 3. Jag har pluggat fysik till nationella provet.
 4. Jag har varit med kompisar.
 5. Jag har även kommit på en smart plan till svenska boken så jag slipper så mycket jobb sen.

I dare you!

Med insperation från Linn Olsson (don´t know who it is? Google it :P) så ut manar jag dig att göra som jag. Från och med nu kommer jag skriva fem saker jag har gjort bra under dagen. Varje dag. Kanske inte här på bloggen men i min dagbok, kalender, ja någonstans i alla fall. Och jag ut manar dig att göra det samma. Sätt dig ner och tänk på vad du gjorde bra under dagen. Ja, jag får väl starta då ;)
 
 1. Jag vågade berätta hur jag löste en ekvation på matten idag, som min matte lärare sedan skrev upp på tavlan.
 2. Jag gjorde klart hela bild undersökningen, som var lagom roligt.
 3. Jag kämpade mig igenom skoldagen, även om jag hadde jätteont i huvudet i slutet av dan.
 4. Jag tvättade en tvätt (och ska hänga den) ikväll, fast det inte är min tur att tvätta idag.
 5. Jag har städar min bänk i mitt rum och orkaniserat upp mina lådor.
Nu är det din tur. Skriv en liten lista med fem bra saker varje dag. Stora som små. Våga se vad du har gjort rätt och bra, inte bara det du kan förbättra!

Hej Linn Nyman!

Jag vet att jag är lite försent ute nu men... Jag tycker du är jävligt cool. Videon som du la upp när du berättade om hur irriterad du var på alla som kallade dig fet, ful och trök ner din familj. Du var så stark. Så modig. Helt enkelt grym. Du verkade så stark. Men styrka är inte det enda som behövs emot nätmobbing. Nu sitter jag här och ser det du har laggt ut på Youtube. Jag ser inte en ful fet tjej där. Jag ser en stak vacker tjej. Om du vore levade nu så skulle jag ge dig en kram, om jag kunde.
 
Jag vet att jag inte är Gud. Jag vet att Svergie har yttrandefrihet. Jag vet vad det innebär att du ska få kunna uttrycka dig som du vill, när du vill och hur du vill. Jag kan inte stoppa folk och säga du ska tycka så, du ska tänka så också vidare. Men jag vetefan... Vissa människor värkar inte veta hur man ska bete sig runt andra. Om man tittar på din video så sitter det en person där som kallar sig för "Roy Smith". H*n sitter där och tyrcker ner dig fast du är död. H*n säger att h*n är 47 år. Det kan jag inte tro. Eller vad fan ska man tro? Det finns så mycket skit här i världen. Jag mår illa.
 
Det ända jag kan göra är att skicka ljus till din familj. Jag ska tända ett ljus för dig ikväll. Du får ett ljus här också. Du har nu förevigas här, tillsammas med de jag älskar. Jag kommer alltid minnas dig. Vackra kvinna.
 
 

RSS 2.0