Sista dagen på året


Skitsnygg bild på mig då :D

Vi ska fira hos Oda så jag hoppas på att det blir en massa bilder. Jag har inga nyårslöften. Får ta typ "Komma på ett tills nästa gång" :P Eller naj. Hum, får se vad jag ska hitta på ;)

Var ute och gick/red med familjen (utom hannah). Jag hoppade av för att springa mig varm med Samba, som började tävla med mamma och  sparken! Sedan så sprang pappa och Dolly iväg. Jag sprang efter. Då fick Samba något ryck och rest sig på bakbenen och sedan sparkade bakut. Gud vad mamma och jag skrattade åt henne :P

Hoppas ni går får en trevlig nyårsafton :)

Madness?Helt galter snygga! :O

Mitt första KM!


Gick åt helvete! :D Eller jag, hoppningen gick dåligt. Hade Mystik idag också. Tyr att det gick bättre för tove.

Igår var jag hemma hos Ewe och vi badade i en pool-grej. Det var superskoj :D TAck för en härlig kväll tjejer :D

Jepp,jepp


Idag har jag ridit och varit i ljusdal med trevligt sälskap. Jag har nog mer att skriva om imorgon och iöver morgon då det väntas skoj ;)

Dagmar

Det måste nog vara det fulaste namnet i Sverige... Och stormen var inte häller så poppis. Nu har man varit utan stöm i 24 timmar (!). Är på bibblan nu ;)

Vill bara säga....


God jul :)

Happy day!


Igår gick det jättebra, men jag van inte maskeraden :(
Det var en liten tjej som van och det vaar bra för hennes lillabror bara grinade hela tiden och ville till mamma. Dumma småsyskon (hehe). Jag red iaf som Napoleon och fick Mysik. Jag trodde att jag hade bra längd på stiglädrerna men så var det inte så jag tappade en stigbygel, så 3/8 språng red jag med en stigbygel :P
Lyckad?

Idag har jag, mamma, Dolly, Samba & Ronja gått runt byn. jag träffade Oda påvägen hem, men jag tror inte vi hinner ses idag :( Har inte så mycket att berätta. Nu ska jag spela tv-spel, läsa och sms med mäniskor :D
Ses//Kakan


Morgonstund har guld i mun


Idag är det maskeradhoppning på DKR att tagga till ;) också Oda... :P
har inte så mycket att berätta nu så åter kommer ikväll eller imorgon (om jag lever).

Har just kommit hem från julspexet på Heden


Det var sjukt bra!!! Alla var super duktiga. Längtar efter fler shower från Estet ;) Men smart som man är så glömmer man kameran hemma D: Aja, det får man leva med.

I skolan har det varit bra. Jag har fått reda på ett jag ska få dansa med Robbin (Yey, jag fick han som kan dansa :D) på juldansen och jag har gjort matteprovet, så jag slipper göra det efter lovet. Hehe, man känner sig typ supersmart när man gör det samtidigt som Ewe ;) Det är juldans imorgon så jag hör väl av mig ;)
Kramar!

Kanske borde jag nämna...

att jag såg Sherlock Holmes; A game of shadows, igår.
Den var fett bra och rolig. En av de bästa filmerna i år!


Att göra idag


  1. Höra av mig till Gallo
  2. Sticka.
  3. Dampa på tvspelet.
  4. Rida.
  5. Läsa.
Chill idag då?

I can't decide


Hejhej, har inte bloggat på länge men har inte så mycket att berätta om ;)
Livet har gått sin egna gång och mitt självförtroende är på topp. En sak när jag har tänkt på är att när jag är med vissa så blir jag osäker, även fast jag offtast har känt dem längre... Konstigt va? Håller vi på att glida ifrån varan? Aja, inget jag orkar bry mig ;) Tur att man har äkta vänner som inte sviker en! :D

Svar på tal

Emelie om I dont know what to say...:
jag är jätte nervös inför första betygen D:
hur känner du inför betygen?Jag är ganska lugn, jag tror jag kommer ha godkänt i alla ämnen. Jag hoppas på att mitt betyg ska ligga på E-C iaf ;)
I dont know what to say...


Allt är bra i skolan och med hästarna är allmänt lycklig. Snart kommer det första betyget i brevlådan oxå...

RSS 2.0