God morgon alla morgon pigga :D


Igår så gick jag och mamma ut med Samba och Dolly på en promenad. Samba är 1000 gånger bättre än förut och det känns jätteskönt! Hon travade med mig idag och det kändes som en stor sten lättade från mig. Efter det åkte vi till Delsbo och planen var att jag skulle rida Fyndig men så blev det inte. Camilla hade köpt en ny häst som  hon skulle rida ut med så då fick jag ta stoet Knistra istället. Hon var jättesnäll och pigg eftersom hon har stått länge. Jag red på ett hackamore, så jag vet inte hur hon är på ett vanligt bett.

Sen när jag kom hem kollade jag meilen och hade fått svar från Halebop som medelade att mitt sim-kort kommer om tre arbetsdagar. Jag blev glad :D (brist på meningar xD).

Idag ska jag ut med hästarna igen, städa mitt rum, mocka, sova, försöka läsa den dumma boken på engelska, ta reda på om man ska finskriva svenska, läsa om ryssland, hjälpa mamma att lägga in anonser på blocket och typ... Andas.. Vi får se om jag hinner allt :P

Jag gillar Erik från Halebop


Snart får jag min nya sim-kort :D
Nu orkar jag snart inte mer så jag ska gå och lägga mig lite väl tidigt så jag kan läsa och sova... Skriver mer imorgon om dagens upptåg ;)

Zipelinare från ca 1500


Liten fluff på pormonad.

Då var det sportlov. Den första natten vaknar man av en förmodad feber. Skitkul! -.-'

Igår gick jag ut med Ronja, men mest satt jag inne och kollade på klipp på youtube :P Senare när mamma kom hem så lastade vi ut en massa hö och sedan åkte vi in på byn och hyrde film. Det blev The three musketeers, som jag just tittat klart på. Den var helt okej.

Lov!


Änteligen! Vad ska man göra i en vecka är bara frågan...

Igår fick jag rida Eliie, på ridskolan. Hon är en B-ponny så det var ovant, men kul :)

RSS 2.0