Fyndig 30/9

Idag åkte jag till Delsbo för attt träna min pojke. Han hade fått ett nytt träns och mertinggal som skulle invigas. Ny hål blev gjorda innan vi stack iväg. Väl ute tränade jag lite tempo-växlingar men inga krav annars. Jag ska dit på onsdag igen och slipa lite till Uffe träningen i helgen. Sedan blir det förmodligen en maskerad hoppning i Bollnäs på Fjordhästens dag. Vill gärna se lite folk där ;)

Nu sticker jag ut i reget

Höres!

Ett äppelrus och en avklivning

Idag har jag inte gjort så mycket, ett försök till att göra läxor och att skriva klart ett kapitel som inte vill få till sig. Men med många om och men gick jag till stallet. Jag red ut barbacka på Samba bara för att röra på sig. När jag tagit loss Samba brukar hon stå still och vänta. Men inte idag. Hon travade sin iväg. Jag fick locka henne med ett äpple som hon fick sen. Bus häst :P
 
Sedan har vi gå min fina avklivning. Well, vi var ute i skogen och jag red i gummistövlar, skulle ju inte göra något speciellt. Alltså rider jag igodan ro och lutar mig frammåt för vi är på en smal stig som lutar uppåt. Helt plötsligt tar det tvärstopp på min ena sid. Jag sattar min fina polle och glider av. Det visar sig att jag sitter fast i en föredetta gren (nu av huggen). Ja, det är ämnat att jag inte ska sitta kvar på hästarna nu för tiden xD

Nu ska pappa laga min kamera

Nu vill jag ut och ta kort så jag kan ladda in de på datorn och redigera dem. Måste ringa mina vänner så de kan stå som modeller.. Wow, har aldrig velat fotta så som jag vill nu!

Citat

Bild: Google
 

Hemma och är sjuk

Nu sitter man hemma och vill hälst gå och sova. Men det är just de som är problemet, jag kan inte sova. Jag har fått den sista sprutan mot livmorderhalscancer och så jag har tjej-problem (hehe) så jag kan bara sova på sidan, vilket resulterar i att jag har nackspärr och inte harr sovit som man ska. + Att jag har bråkat med en kompis för att jag är så trött och lätt irriterad... Kul eller?
 
Men jag kan väl inte göra allt? Jag ska försöka ut på träning idag på ridskolan om min kropp tillåter den ansträngningen. Annars så är det bra. Jag har tränat Samba på tempo ökingnar/minskningar och att hon ska lyssna på mina hjälpor. Hon käns super efter ett tag! Man lär sig verkligen att rida på ston.

Natthumor

 
 
Också den här bilden till xD
 
Tack Humon, nu vill jag gå på ett german sparkle party!!! :D

Grattis till mig!

Då är man 15 år. Mer ikväll och imorgon ;)

Jag känner att jag är grym på blogguppdatering.

Jag ska väl försöka mer antar jag... Medan jag har varit borta har jag inte skrivit om hur det gick för mig och Fyndig förra helgen på Uffe-träningen. Jag kan säga att han skötte sig kanon, lite slö bara.
 
Idag ska jag till pojken och så ska jag röra på Samba. Funderar på att rida en länge sväng, hon har så mycket energi. När jag åker till Fyndig tror jag att vi ska till hudik sen. Ska se om jag kan tvinga med Oda, om hon nu är vaken..
 
 
Ska fixa några tidsinställda under veckan.

Jag är död...

Iaf, när det kommer till internet andväningen. det har varit sjuktmycket i skolan! Är det alltid så i nian?
 
Idag ska jag maila Emma om jag kan ta med Fyndig på träning, ut och rida, duscha och sen dra till kåken. Någonstans ska jag slänga in att jag ska skriva no. Jippie...

Jag lever

Jag och Fyndig ska på lektion imorgon (tror jag). Tittar på Wiliam Spets på svt. Så kul xD

Fotoflum

Vår nya stil kanske? ;)

Vad jag lyssnar på

Inget... Jag sover nu tror jag. Eller så rider jag. Eller något flum, kanske läxor som jag borde gjort för 100 år sedan... Vem vet?
 

Förebilder eller nåt...

Jag som många andra häst intresserade på nätet har läst om hur folk har trakaserat yngre på tävlingsbanorna eller nätet. Jag, som många andra, tycker det är F-E-L. Inga om, inga men. Nu kommer jag släppa min åsikt om en hur en förebild ska var på världen.
 
En förebild är en person som andra ska inspereras av, se upp till, ta kraft från, lära sig erfarenheter ifrån m.m. En förebild är ofta en äldre person som man tycker om, som har erfarenhet. Men det behöver inte vara så. Det finns några där ute, som ska vara förebilder, som bara skiter i det.
 
En avundsjuk sextonåring som trycker ner en stackars tretonåring för att den kan. För att den "vet" bäst. Det är fel. Jag skiter i vem som är en idiot,  varför man ska hata den personen eller allt bullshit som du säger om peroner. Vad tror du det bilr för intryck? Tänk på att det är alltid någon som ser upp till dig. Om det är din små syskon, din kompis, tjejen i fotbollslaget för 05. Alltid. Det är så. Var en bra förebild, keep your shit for your self. Please?
 
 
En bra förebild ska vara en person som visar hur det sk gå till här i världen. Man ska lära de som ser upp till en att bli en bättre människa än man själv blev. Om man är perfekt, vad kan man inte då göra än en till perfekt människa? Visst alla gör misstag, men man kan förhindra dem. Som i teatern "Riktiga män".
"Visa män behöver bara höra om det. Andra måste se det. Och så finns de dem som måste pissa på elstängslet."
Det är så, men om man inte ger alla chansen att bara höra om det, höra dina om dina misstag, hur ska man då skita i at göra det. Alla har gjort misstag, shit happens. Så är det. Man får ändra sig, bara du visar det för de som ser upp till dig. Bara du visar det på ett bra sätt.
 
Jag vet att jag är en förebild. Jag tror jag vet till vilka. Jag försöker vara den bästa förebilden jag kan. Jag vet att jag gör intryck på människor, bra eller dåliga det skiter jag i. alla har deras åsikt. Men jag hoppas att jag inte kommer att trycka ner någon. Aldrig. Hur är det med dig? Ska du vara en bra förebild nu? Inte? Then shut it down, please.
 
 
//Karin
 

RSS 2.0