Jags är så trött


Mammor är ju så jobbig...

Dagens shopping

Ingen skola idag eftersom jag var hos tandläkaren. Istället har jag shoppat lite :)

Gina tricot:

99:-

99:-

99:-

H&M

69:- st

79:-
(wtf!) st

19:-

Ögonskugga som mamma köpte åt mig :P

Kicks

Borste
(hata min kamera) 80:-

Ålhens

Tre st ramar 69:-

Nu blir då och då blir sen och sen blir nu


Bara suddiga bilder.

Mamma har varit hos vetrinären med Snurre idag så de har tagit några världen och allt såg bra ut. Dock så ska han banta, så får se om jag lever så länge.

Nu var det tråkigt här...


Har inte skrivit på  länge, men det var lixom varit fullt upp ;)

Idag har vi haft idrott då vi boxades. Fett skoj :D Ska rida nu innan de blir mökt. Måste se vad pappa håller på med....

Norges Veronica Maggio?


Humm...?

Detta kan jag inte leva utan:Och mycket mycket mer....

Stackar snurre bubben


Snurre har fått i sig Alvedon istället för avmakningsmedel, så det blev en akut tripp till fru vetrenär. Det var inte klart om stor bubben skulle överleva.... Men nu efter det första dygnet så har han börjat äta lite, inte druckigt något dock, men är på bätrings vägen. Han får lite vatten i sig med medecinen han får så han inte torkar ut iaf. Han är svullen i kinderna så han ser ut som en hamster. Men huvudsaken är att han blir frisk, eller hur?

Idag var mamma och jag på ridning. Jag fick Casper (igen) och vi skulle lösgöra hästarna genom att ställa dem i olika håll och rida på volt. Utan stigbyglar. Jag blev ganska sur och jag kommer ha tränings värk morgon, efter som om jag släppte en millimeter på ytter benet så drog sig Casper utåt. Jag Blev typ galen på honom! Han ville inte gå, inte stå still, inta gå böjd eller rak! ARG!! Men det gick ändå bra :)

Tha School


Varit i skolan. Får se om jag rider. Ska göra läxor. (Vad fint inlägg :P)

Här borde det vara en klyftig rubrik


Hittar ite min kamera sladd så jag tar gamla bilder från i sommras...

I skolan har vi haft gymnasie infromation, vilket resulterade i förvirring vad jag vill gå för linge. I Fredags så var det frst hos Ewe, eftersom hon är borta på sin fördelsedag. Det var en massa flum och så ;)

Samab har ståt hela vecka, har varken haft lust eller ork att rida. Mina tankar går till Linn och mina berättelser.... Har alla haft det bra?

Lektion i Delsbo


Samba följer som sagt inte med idag. Hoppas jag får en rolig ponny.

Falskmyntarna - Die fälscher


Sorry för alla deppiga inlägg de senaste veckorna, men det ska det bli ändring på!

Först ville jag säga att min statestik är i topp! Från 21 till 94 (!) sidvisningar och från 10 till 21 unika besökare! Det är grymt! Forsätt så!

Jepp, då var det ridningen. Igår så var jag till Ljusdal och hoppade med Moa och Molly. Samba vekade inte så pigg när jag rycktade henne. När vi red så vägrade hon flera gånger. När vi skulle hoppa en grin så kstade hon sig åt sidan och jag flög av (första gången på riktigt!) och hamnade på höften/rumpan, så är ganska mörbultad. Jag fick tydligen in benet under Samba för både pappa och Moa sa att det såg ut som Samba skulle trampa på mitt ben/fot, men det gjorde hon inte (som tur var).

Samba brukar vägra och så när hon har ont (på väg till kotledsinflamation) så ska ha fötterna på jorden resten av veckan. Jag var dum och bara tänkte att hon var lite trött när jag ryktade henne så det är dels mitt fel...

Dagarna har börja bli "normala" (skola och skit) så. Jag kommer nog få C i Engelska. Men en grej på min text låg på A (!!!!). Varför börjar jag missbruka parankteser? (Hehe).

Nu ska jag kolla på min nyaste film (rubrik) i samlingen. Ha det!

Till Malin

Malin om Till Anonym:
Skrev en kommentar på ett annat ställe, tror de va på fel ställe dock , så ja skriver här med, för att va på den säkra sidan , din häst Dolly..är hon född 1984 och u. Dali 1485? skulle gärna vilja vet om hon fortfarande lever å hur hon mår..... För om det stämmer , så är detta min första häst, och när ja fick henne va hon bara 5 år. Väntar ivrigt på svar ! =)


Svar:
Jepp, det är samma häst :)
Hon mår toppen som pensioner. Går några lugna turer med mig eller någon annan på ryggen. När jag rider händer det att hon glatt springer på i galoppen, men är super snäll annars. Verkar inte vara så sugen på att åka till de evigt gröna ängarna än. Hoppas du är nöjd med svaret!


Till Anonym

Anonym om ...:
Fin blogg! :)

Tack :)

En geografi lektion för en 7-åringIrina: Varför har ni världen på väggen?

Jag:
Det är inte världen, det är Europa.

Irina:
Jaha... Ligger Tyskland i Europa?

Jag:
Ja, det gör det.

Irina:
Okej.... Australien då?

(Har tappat bort kamera sladden så det kommer ingen bild på väggen. Får söka igenom mitt rum efter den)

Det blev ingen hoppning igår och om det är så...

som det kan vara suger 2011 mest! En bild kan säga mer än 1000 ord...


...


Dagens planer är att jag ska åka till Ljusdal med Samba och hälsa på Molly och Libell. Tror vi ska fota oxå, får se om det kommer några bilder ;)

Igår blev det inget ridet, vilken var lite synd... Sov i två timmar mitt på dagen och vakande av ett sms från Emelie. Lite nyvaken och så.. Men aja.

RSS 2.0