Hej Linn Nyman!

Jag vet att jag är lite försent ute nu men... Jag tycker du är jävligt cool. Videon som du la upp när du berättade om hur irriterad du var på alla som kallade dig fet, ful och trök ner din familj. Du var så stark. Så modig. Helt enkelt grym. Du verkade så stark. Men styrka är inte det enda som behövs emot nätmobbing. Nu sitter jag här och ser det du har laggt ut på Youtube. Jag ser inte en ful fet tjej där. Jag ser en stak vacker tjej. Om du vore levade nu så skulle jag ge dig en kram, om jag kunde.
 
Jag vet att jag inte är Gud. Jag vet att Svergie har yttrandefrihet. Jag vet vad det innebär att du ska få kunna uttrycka dig som du vill, när du vill och hur du vill. Jag kan inte stoppa folk och säga du ska tycka så, du ska tänka så också vidare. Men jag vetefan... Vissa människor värkar inte veta hur man ska bete sig runt andra. Om man tittar på din video så sitter det en person där som kallar sig för "Roy Smith". H*n sitter där och tyrcker ner dig fast du är död. H*n säger att h*n är 47 år. Det kan jag inte tro. Eller vad fan ska man tro? Det finns så mycket skit här i världen. Jag mår illa.
 
Det ända jag kan göra är att skicka ljus till din familj. Jag ska tända ett ljus för dig ikväll. Du får ett ljus här också. Du har nu förevigas här, tillsammas med de jag älskar. Jag kommer alltid minnas dig. Vackra kvinna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0